Boerderij 't Grievink

Wat is er bij ons mogelijk qua begeleiding? 

verjaardag2.jpg

Met de jaren verandert de boerderij, maar wat we voor ogen houden is de kleinschaligheid. Zodat er voldoende ruimte is voor de persoonlijke aandacht en we met vaste gezichten rondom een kind kunnen werken.

Individuele begeleiding

We bieden veel individuele begeleiding. Er zijn wel meerdere kinderen/jongeren, maar zij volgen allemaal hun eigen programma. Met welk doel en hoe deze begeleiding eruitziet kan heel verschillend zijn:Terugkomen naar een gezond dagritme, zelfvertrouwen opbouwen, talenten ontdekken, onderwijs (gerelateerde) activiteiten, 'gewoon’ weer blij worden met jezelf…  lees meer.

Klein groepsverband: 4 kinderen met 2 begeleiders

Om ons heen horen we dat ouders op zoek zijn naar een plek met kleine groepjes en dit soms nog niet kunnen vinden of dat er wachtlijsten zijn. We hebben gekeken naar wat bij ons een mogelijkheid zou kunnen zijn en zo komen we uit op een groepje van 4 kinderen met 2 begeleiders. Dat maakt dat het een plekje kan worden voor kinderen die wel in een groepje willen, of waarvoor dat goed zou zijn, maar die daar echt in ondersteund moeten worden.

Dit kan op de vrijdagmiddag en een dagdeel van de zaterdag.