Boerderij 't Grievink

Boerderij 't Grievink

Bert & Margriet Koskamp

Sondernweg 15

7122LM Aalten

0543-461944

  

Drie jongens vieren 10 jarig jubileum (november 2016)

 

etentje2

Al tien jaar komen Christiaan, Jurre en Kevin bij ons op de boerderij. Dat is wel een feestje waard! Samen met begeleiders hebben de jongens een etentje voorbereid voor hun ouders. Er stond een heerlijk stamppotbuffet klaar. Aan een lange tafel hebben we gezellig met elkaar gegeten.
En het was voor herhaling vatbaar: er werd al overlegd wie de volgende maaltijd zou gaan voorbereiden...
 
 

voetbal2a

Natuurlijk hoorde er ook nog een cadeau bij: kaartjes voor de wedstrijd Ajax - NEC. Met zijn ze met z'n zessen gingen ze op pad. Hiervoor kregen we een grote auto te leen - famiilie Klompenhouwer bedankt!
Ze hebben er een enorm feest van gemaakt - van Aalten tot Amsterdam en weer terug is er gezongen. Helemaal geslaagd... :-)     
 
 

     

Boerderij 't Grievink 12 1/2 jaar (maart 2015)

DSC02052

Wat klinkt dat! Wat als een wens begon, is nu toch 'echt wel echt' geworden! Dat is iets om trots op te zijn en wat een feestje verdiend - met een Vreugdevuur. We startten met de jongere kinderen, die fakkels hebben gemaakt waarmee ze het grote vuur mochten aansteken. Spannend en indrukwekkend! Daarna verkoos iedereen zijn weg: allerlei lekkers boven kleine vuurtjes roosteren, dansen in de 'disco' of net als anders even bij de dieren zijn. 

 

Bert en ik werden nog verrast door een cadeau van alle kinderen en begeleiders: een jonge Angora konijn! En een vriendje volgt nog. Erg leuk - bedankt!! 

DSC02057 DSC02067 DSC02073 's Avonds ging het feestje verder met de oudere groep. Daar waren nog 2 jubileums te vieren : Heidy (en Mike ook) is al 12,5 jaar  op de boerderij, en Johannes 10 jaar. Zij werden natuurlijk in het zonnetje gezet. Ook de avond groep heeft lekker gegeten rond het vuur, fakkels gemaakt en ei g en vuurtjes opgestookt. Al met al was het een geslaagd feestje! 

DSC02082 heidy   DSC02098