Boerderij 't Grievink

Open dag 18 juni 11.00 - 15.00 uur

Inmiddels bestaat de zorgboerderij alweer bijna 20 jaar. Een reden om jullie de mogelijkheid te geven (weer) eens langs te komen! Van 11.00 tot 15.00 uur zijn jullie welkom om rond te kijken op onze zorgboerderij, te spelen of om de vorderingen te bekijken van het huis dat we aan het bouwen zijn.

Activiteiten tijdens de Open dag

Allereerst kun je komen kijken en horen hoe het in zijn werk gaat bij ons. Daarnaast is er genoeg te doen: spelen op de zandbult, met water knoeien bij de waterpomp, pionieren met leem, een hut timmeren van pallets, crossen met de skelters, een ritje op pony Esther, knakworstjes roosteren bij het vuur, een plankje verven of een insectenhotel maken voor thuis.  

Natuurlijk staat er ook drinken klaar met wat lekkers erbij en komt Biowinkel4You langs om lekkere smoothies te maken samen met hun deelnemers.

 Huis van leem en stro

Ons meerjarenplan vordert gestaag: de kelder waarin we gaan slapen is gestort en nu mogen we bovengronds verder. In het houtenframe zitten strobalen van eigen land voor de isolatie welke we afwerken met leem. Een hele andere manier van bouwen waar we zelf veel plezier aan beleven!

Als het klaar is, verhuizen wij naar deze woning, komt de zorgboerderij in onze huidige woning en kunnen we de units uitzwaaien.