Boerderij ’t Grievink

Over ons

Wij zijn Bert en Margriet Koskamp en wonen samen met onze kinderen op de zorgboerderij. Het is een fantastische plek: de vrije ligging, de mooie omgeving en de talloze speelmogelijkheden maken dat wij het als een luxe ervaren hier te wonen.

Hoe het allemaal begon

Deze zorgboerderij was in eerste instantie een droom van Margriet: zo kon ik mijn passie voor de zorg van mensen en die van dieren combineren. Na verloop van tijd groeide bij Bert deze interesse ook, en is het niet meer ‘mijn idee’ maar dat van ‘ons’ geworden.

Met de komst van onze kinderen, waar we zelf ook voldoende tijd samen mee wilden doorbrengen, hebben we er voor gekozen om onze boerderij uit te breiden en met meer begeleiders te gaan werken. Door deze ontwikkeling, hebben we een sprong vooruit kunnen maken: doordat we als begeleiders allemaal ons eigen stukje inbrengen, heeft ons aanbod zich verbreed en verdiept.

Ons team

Inmiddels bestaat ons team uit 6 begeleiders, een organisatie ondersteuner en wij als zorgboer en zorgboerin. Een team om trots op te zijn!

De achtergronden en opleidingen zijn heel verschillend en ieder heeft zijn eigen interesses, kwaliteiten en verantwoordelijkheden. Daardoor vullen we elkaar goed aan: de één zorgt voor de praktische input en de ander neemt taken behorende bij het zijn van Persoonlijk begeleider op zich.

Wat we allemaal gemeen hebben, is dat we er ‘gevoel voor hebben’ om met kinderen en jongeren te werken, in deze setting.